Harta Sărbătorilor Iașului 2016

Pentru că Primăria Municipiului Iași și-a respectat angajamentul de a rămâne în legătură permanentă cu cetățenii Iașului, aceste Sărbători vor respecta dorințele ieșenilor exprimate în ultimii ani față de organizarea acestora.

În acest an, străzile și trotuarele din oraș nu vor mai fi blocate, manifestările fiind organizate astfel încât să nu mai afecteze în niciun fel circulația pietonilor și a autovehiculelor.

Prin urmare, Târgul de pe strada Palat a fost mutat în Piața Unirii și pe Pietonalul Lăpușneanu; Parcul de Distracții de pe strada Sarmisegetuza va fi organizat în incinta Ștrandului Municipal din strada Ciocoarei; Focul de artificii care era organizat pe data de 15 octombrie în fața Palatului Culturii va avea loc pe 16 octombrie, pe Splai Bahlui, între Podu Roș și Podul Tudor Vladimirescu, unde va fi ținut și un concert la care vor participa invitați de marcă!

Deoarece, în acest an, „Sărbătorile Iașului” au ajuns la o ediție aniversară - a XXV-a! - am adăugat evenimentelor un plus de energie și de tinerețe. Vă așteptăm să sărbătorim studențește în zona campusului Tudor Vladimirescu! 

Rate this item
(0 votes)